Fritid og foreninger

En kommune der ikke udvikler, er i gang med at afvikle!

Jeg mener at Stevns er et sted med mange muligheder for fritidsaktiviteter for børn og unge, og der er en mangfoldighed af klubber og foreninger at vælge imellem, dette skal vi i kommunen selvfølgelig fastholde, og udvikle.

Der skal kunne stilles egnede lokaler til rådighed for klubber på Stevns.Klubberne skal kunne få trænings tider på samme geografiske sted.

Børnene er vores fremtid, vores investering i dem slutter ikke når skole klokken ringer ud. 

Selvfølgelig kan de unge og deres forældre også gøre noget aktivt, et eksempel jeg selv har erfaring med er Klub12 

Hvad med unge med funktions nedsættelse, psykisk som fysisk ?
Jeg mener at uddannelses tilbud til de frivillige foreninger om at håndtere disse mennesker, er et must.

I min klub (Ji-sig Taekwondo Stevns) siger vi at vi har plads til alle, og det har vi, min filosofi er at du kan lære folk så meget af sporten, uanset funktion, og derefter tilpasser jeg sporten til individet

Giver det udfordringer ? Ja meget, men desto federe er det både for os, og for de unge når det lykkedes. Vi har endnu ikke haft nogen der ikke kunne være med, eller vi kunne finde en løsning for. (det kan være det sker en dag, men jeg tror det ikke, meget kan lykkedes hvis bare man har viljen og tålmodigheden)

Det betyder ikke at der ikke skal være et ungdomshus til dem, men jeg mener også at de kan inkludderes i andre ting, jeg ved at DIF afholder træner kurser for klubber der har elle rønsker at have med børn og unge med diagnoser at gøre, og der kunne kommunen jo bekoste/del bekoste med klubberne, nogle kurser/seminarer med det formål at inkludere børn og unge med særlige behov.

Det ene udelukker bestemt ikke det andet