Lærlinge

Alle statslige og Kommunale udbud bør indeholde klausuler omkring at virksomheden har lærlinge, udover selvfølgelig selv at tilbyde lære og praktikpladser.

Det er vores pligt at hjælpe de unge mennesker med en uddannelse, uanset om der er tale om en boglig eller en håndværksmæssig uddannelse.

Problemet er at alt for ofte er det Excel ark der er styrende, og man kigger kun næste valgperiode, uden at tænke på at om 8-10 år når manglen på uddannede håndværkere er større bliv udbyderne også dyre.

Løft Danmark med Lærlingeløftet - 3F

Danmarks velstand er skabt af kloge hænder. Af dygtige faglærte, der både kan regne den ud og ikke er bange for at tage fat.

Men vi har et problem. Over 12.000 unge mangler lige nu en læreplads. I 2025 vil Danmark mangle næsten 70.000 faglærte! Det er derfor, vi både må og skal gøre noget nu.

3F har taget initiativet. Vi har skabt Lærlingeløftet. Det er et løfte, som vi alle kan give. Et løfte om, at vi IKKE må glemme de tusindvis af unge, der lige nu mangler en læreplads. Og et løfte om, at alle unge, der drømmer om en faglært fremtid, også har krav på den bedst mulige uddannelse.

Hjælp os med at skaffe flere praktikpladser.

De unge har brug for din hjælp! Skriv under på Lærlingeløftet.dk

Fremtiden er faglært.

Link til Underskrift