NYHEDER/BLOG


 

Ja, det kan jo ikke undre nogen at Stevns Kommune Ikke svare, den 8 marts 2021 sendte jeg en mail til kommunen, den har jeg efter 2 måneder og 11 dage endnu ikke fået svar på - det endda selvom det er direkte til en ansat.

Her under følger taskforce analysen for Stevns kommune i sin helhed, det er direkte copy/paste.

Dog vil jeg her inden komme med mine betragtninger Skrevet med blå ( imodsætning til analysen vil jeg forsøge at gøre det kort, og jeg tager ikke alle punkter med)

I Stevns kommune har man grundet de mange klager omkring forvaltningen, valgt at få et task force til at kigge sagerne igennem..... Eller sådan er udmeldingen fra politikerne i kommunal bestyrelsen, når de svare borgerne på facebook.
Nu viser det sig så at Task force kun kigger overordnet på administrationen, og ikke på enkelt sager, dvs at de sager...

Jeg skulle nu have lavet en opfølgning på mit gamle oplæg "Barnets tarv eller kommunens inkompetence" - Det skal nok komme, men nu har jeg som borger i Stevns kommune fået nok!

På mange områder fremstår jeg som en blå politikker, og jeg er endda, af et nært familie medlem, blevet kaldet "det sorteste af det sorteste" - Det kan jeg selvfølgelig kun grine af, sammen med at jeg må erkende at ikke alle har lige stor politisk forståelse.

Det var med stor glæde at jeg i går aftes tog hjem fra det 2. møde i Klub 15.

Hvor jeg ved det første møde ledede mødet, og plantede kiim i de unge menneskers hoveder, var det lidt med en frygt at jeg i går tog til deres møde på Store Heddinge skole, min frygt gik på om...

Julefreden er ved at sænke sig over Danmark, og familier glæder sig til at fejre julen med deres forældre og børn, og dem de elsker, julen er en glædens tid.
Men i et Stevnsk hjem er der blandede følelser, her glæder man sig mere end de fleste til at fejre julen med børnene, men man ved også...

Jeg har længe tænkt på om jeg også skulle lægge min lønseddel op, for som flere skriver så er det grænseoverskridende, men nu gør jeg det alligevel.