NYHEDER/BLOG


 

En gang imellem kan det betale sig at rejse en sag ved kommunen, og der det der er sket her-

Sagen ganske kort er at Corona fuldstændig lukkede en stue i Daginstitutionen Humlebien, alle personaler lå syge, og det er hvad der kan ske når man står i forreste linje uden udstyr på, og det er vel egentlig også forventeligt....

På Stevns kommune flages der ifbm. pride ugen med regnbueflaget.

Dette er faldet nogle borgere for hjertet, det er ikke dansk, det er politisk og meget andet, som jeg i bedste fald vil betegne som nonsens.

Flaget er vores alles flag, også homofobers.

Vi kan starte med at dykke lidt ind i hvad flaget...

Ja, det kan jo ikke undre nogen at Stevns Kommune Ikke svare, den 8 marts 2021 sendte jeg en mail til kommunen, den har jeg efter 2 måneder og 11 dage endnu ikke fået svar på - det endda selvom det er direkte til en ansat.

Her under følger taskforce analysen for Stevns kommune i sin helhed, det er direkte copy/paste.

Dog vil jeg her inden komme med mine betragtninger Skrevet med blå ( imodsætning til analysen vil jeg forsøge at gøre det kort, og jeg tager ikke alle punkter med)

I Stevns kommune har man grundet de mange klager omkring forvaltningen, valgt at få et task force til at kigge sagerne igennem..... Eller sådan er udmeldingen fra politikerne i kommunal bestyrelsen, når de svare borgerne på facebook.
Nu viser det sig så at Task force kun kigger overordnet på administrationen, og ikke på enkelt sager, dvs at de sager...

Jeg skulle nu have lavet en opfølgning på mit gamle oplæg "Barnets tarv eller kommunens inkompetence" - Det skal nok komme, men nu har jeg som borger i Stevns kommune fået nok!

På mange områder fremstår jeg som en blå politikker, og jeg er endda, af et nært familie medlem, blevet kaldet "det sorteste af det sorteste" - Det kan jeg selvfølgelig kun grine af, sammen med at jeg må erkende at ikke alle har lige stor politisk forståelse.

Det var med stor glæde at jeg i går aftes tog hjem fra det 2. møde i Klub 15.

Hvor jeg ved det første møde ledede mødet, og plantede kiim i de unge menneskers hoveder, var det lidt med en frygt at jeg i går tog til deres møde på Store Heddinge skole, min frygt gik på om...